Теменужка Петкова: Без ГЕРБ-СДС няма как да има стабилен кабинет!

Теменужка Петкова: Без ГЕРБ-СДС няма как да има стабилен кабинет!
A A+ A++ A

„Правителство, което не отчита вота на българските граждани, което не отчита, че ГЕРБ-СДС са първи, няма как да е стабилно и прието правителство. Правителство без участие на ГЕРБ-СДС няма как да е стабилно”, каза в предаването „Здравей, България” депутатът от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова.

В ГЕРБ все още нямат официална информация от страна на ПП и ДБ за състав и структура на МС. „По отношение на тези имена, които изтекоха в публичното пространство, те ми стоят като шега”, коментира тя. „Няма как министър-председател да е академик Денков, при условие че вицепремиери ще са му неговите началници по партийна линия. Не виждам как Кирил Петков може да е вицепремиер и да отговаря за службите, за Еврозоната, при условие че беше една от основните фигури, свързани с незаконния арест на нашия лидер и на колегите Горанов и Арнаудова. Не виждам как Асен Василев ще е министър на финансите, при условие че той е една от фигури публичните финанси в момента да са в това състояние. Г-н Атанасов също звучи неприемливо за министър на вътрешните работи”, заяви Петкова.

По думите й насоките на Борисов относно работата на работните групи е била хората от ГЕРБ да бъдат консенсусни и диалогични, а целта им да е търсене на най-добрите решения за България.

#Теменужка Петкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници