Пике влезе в нов скандал

Пике влезе в нов скандал
A A+ A++ A

Жерар Пике разказа за хейтърите в интервю с журналиста Жерар Ромеро и влезе в нов скандал. Футболистът призна, че след раздялата с певицата и новината за романса му с 23-годишната Клара Чиа, феновете на Шакира постоянно го преследват в социалните мрежи.

„Моята бивша латиноамериканка... Просто не виждате критиките, които получавам от нейните фенове. Прекалено много варварство“, казва той.

Спортистът споделя също, че хейтърите не го вълнуват, нито това, което говорят: „Не ме интересува. Не познавам тези хора в действителност. Те нямат собствен живот и могат само да критикуват като роботи. Защо трябва да давам някаква стойност на мнението им?" отбелязва той.

Пике коментира, че ако обръща внимание на всичко това, ще умре. "Те искат да преживявам случката, но ако го направя, значи са спечелили. Трябва да покажеш, че не стига до теб, защото това ги ядосва още повече."

Той коментира и песента на Шакира, в която тя пее за него и новата му приятелка: „Тази тема с дис парчета... Всичко е наред, просто е мода. Но понякога хората не се замислят какви последствия може да има върху другия човек, върху който си изкарваш гнева... Но това, разбира се, е страхотна идея за певицата, за която след това ще кажат: „О, ти си истинска кралица!".

Думите на Пике предизвикаха нова вълна от критики – той беше обвинен в ксенофобия. Потребител на Twitter се чуди защо е било необходимо на футболиста да споменава, че бившата му любов е латино, и смята, че е намекнал, че латиносите са "варвари" поради факта, че те критикуват Пике.

Самата Шакира по-късно туитна, че е „горда с произхода си“. По-рано певицата взе синовете си Саша и Милан от Пике и замина с тях от Барселона в Маями. Както медиите писаха, това подразни Пике, който беше уведомен само няколко дни преди заминаването, пише "Космополитън".


#Пике

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници