Кандидатстването за Най-добър работодател 2023 започна

Кандидатстването за Най-добър работодател 2023 започна
A A+ A++ A

Започна кандидатстването във водещите награди за най-добър работодател - Career Show Awards 2023. Престижните награди отличават компании от различни сектори в над 80 категории, насочени към работодателската марка.

Петото издание на Career Show Awards става витрина за проекти и стратегии за развитие на работодателската марка, привличане, задържане и ангажиране на служителите. Акцент и през тази година е създаването и поддържането на благоприятна и стимулираща работна среда.

Тазгодишното издание на бизнес наградите за най-добър работодател е предвидило допълнителни категории, съобразени с изменящите се условия на работа, приоритети и ценности на служителите. Сред новите категории, в които работодателите могат да представят разработените стратегии, с които отговарят на новата работна действителност, са:

  • Стажантска програма
  • Програма за млади родители
  • Referral програма
  • Co-working инициатива и др.

Категориите в група “HR услуги” от своя страна дават възможност на всички доставчици, работещи за създаването на по-добра работна среда в компаниите, да разкажат повече за себе си. Компании, предлагащи фирмени обучения, подбор на персонал, HR софтуери, храни и напитки за офиса, застраховки и други допълнителни придобивки могат да се включат представяйки услугите си.

Представените кандидатури в Career Show Awards се оценяват от независимо експертно жури, в състава на което влизат световнопризнати професионалисти с дългогодишен опит от различни браншове. Част от журито на наградите са Весела Тодорова-Мозеттиг (Директор, Френско-българска търговска и индустриална камара); Ивайло Калфин (Изпълнителен директор, Еврофонд), Биляна Манолова (Заместник-председател, Българо-испанска търговска камара), инж. Васил Велев (Председател на УС, АИКБ), Силвена Роу, доц. Григорий Вазов и др.

“Като дългогодишен член на журито на Career Show Awards бих искала да споделя, че с всяка година проектите, които оценявам, са все по-интересни и по-предизвикателни. Впечатляват ме проектите, в които компаниите полагат грижи към своите служители, за да направят работният процес още по-привлекателен и комфортен. Участвайки в Career Show Awards, компаниите не само имат възможността да представят проектите си пред експертно жури, но и получават допълнителна популярност пред многохилядна аудитория. Това е и стимул компаниите да се учат една от друга и да развият своя безкраен потенциал!”, споделя Биляна Манолова, Заместник-председател на Българо-испанска търговска камара и член на журито на Career Show Awards.

След обявяване на победителите всички кандидатури, както и оценките на членовете на журито стават публични и общодостъпни, с което се гарантира прозрачността на конкурса.

Кандидатстването за най-добър работодател в Career Show Awards 2023 може да направите на страницата на наградите - careershow.bg/awards


#Career Show Awards

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници