Обявиха Топ 100 HR професионалисти в България за 2022

Обявиха Топ 100 HR професионалисти в България за 2022
A A+ A++ A

Обявени са 100-те най-добри HR професионалисти в България за 2022 г. според ежегодния индекс на Career Show - Tоп 100 HR професионалисти в България. Класираните са определени чрез публичен вот сред рекордните 449 кандидатури.

Всяка година индексът на Career Show отличава вдъхновяващите примери за висок професионализъм в сферата на човешките ресурси в България. С това откроява личностите, застанали зад създаването на най-добрите екипи и работна атмосфера у нас.

Претендентите за място в престижната класация се определиха от публични номинации. Това даде шанс на всеки да предложи HR специалистите, които служат за пример за добри практики в сферата на човешките ресурси и влияят положително на развитието на пазара на труда в България.

Победителите в класацията са определени на база получените над 14 000 гласа в периода на публично гласуване. Място в класацията намират HR професионалисти от различни области на сектор Човешки ресурси: HR мениджъри, рикрутъри, специалисти в областта на работодателската марка, специалисти по развитие и грижа за служителите и др.

“Като организация с дългогодишен опит в организирането на събития и инициативи, тясно свързани със сферата на човешките ресурси и работодателската марка, имаме близък поглед върху развитието на пазара на труда у нас. Изключително сме щастливи да видим забележителния прогрес на компаниите и HR специалистите в създаването на добри условия на труд, благоприятна работна атмосфера, щастливи и успешни служители. Всички тези постижения са невъзможни без отдадеността и професионализма на HR екипите. Чрез индексът “Топ 100 HR професионалисти в България” ние им показваме, че трудът им е оценен. Поздравяваме всички класирани за успеха и за това, че са се посветили на създаването на страхотни екипи и атмосфера на работа”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Победителите в индекса са подредени по азбучен ред. Пълният списък с класираните е публикуван на страницата на Career Show: careershow.bg

Индексът “Топ 100 HR професионалисти в България” е иницииран от Career Show - модерна платформа за работа, в която се провеждат безплатни събития за кариерно и личностно развитие. Предстоящите събития на Career Show са публикувани на careershow.bg.

#Career Show #Career Show Awards

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"