Movember започва, пусни мустак и инсталирай Movember Mobile

Movember започва, пусни мустак и инсталирай Movember Mobile
A A+ A++ A

Днес е 1 ноември, а това означава, че е време да оставим бръсначите за месец и да си пуснем мустаци в подкрепа на благородна кауза. Да, става дума за Movember (Мовембър), глобалната инициатива, на която MobileBulgaria е официален партньор. Нейната основна цел е много важна: да насочи общественото внимание към един от най-сериозните проблеми на мъжкото здраве - рака на простатата.

За популяризиране на тази тема през ноември си пускаме мустаци и приканваме хората да се включат с дарения към Movember Foundation, като средствата отиват за изследвания в тази област, за образоване на обществеността и подкрепа на преминалите през това изпитание. Дамите също могат да се включат, като демонстрират подкрепата си със значки или други символи, изобразяващи мустаци. През месец ноември MobileBulgaria е и с променено лого, което е украсено с мустак.

И тъй като фокусът на сайта е върху мобилните технологии, няма как да пропуснем да ви препоръчаме специалното приложение Movember Mobile, което е достъпно за потребителите на Android и iOS. С него можете да регистрирате растежа на мустаците си, а в края на месеца то ще ви позволи да експортирате снимките в анимиран GIF, който да споделите във Facebook, Twitter, Google+ или LinkedIn, или с вашите последователи в Mo Space, социалната мрежа на Movember, която служи за набиране на средства и връзка с другите участници в инициативата. Миналата година Movember Foundation успя да събере над 125 милиона долара и се надява тази година да успее да надмине това постижение.

Movember България и MobileBulgaria канят всички привърженици на идеята да харесат страницата във "Фейсбук" www.facebook.com/MovemberBG и да присъстват на партито при старта на кампанията, което ще се състои тази вечер от 20 ч. в столичния клуб "Петното на Роршах".

https://itunes.apple.com/us/app/movember-mobile/id472743069?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.movember.movembermobile

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници