Nokia 109 с достъп до интернет за 42 долара

Nokia 109 с достъп до интернет за 42 долара
A A+ A++ A

Най-новият телефон в стратегията на Nokia за осигуряване на връзка за следващия милиард мобилни потребител се казва Nokia 109 и ще се продава от това тримесечие в Китай, Азия и Европа на цена около 42 долара. Устройството е базирано на платформата Series 40 и е с размери 110 x 46 x 14.8 мм при тегло 77 грама. Снабден е с 1.8" TFT дисплей с резолюция 128 x 160 пиксела и има слот за microSD карта с капацитет до 32GB.

Телефона поддържа GPRS/EDGE мрежи, което прави възможен и достъпа до интернет през приложението Nokia Xpress Browser, който използва междинни сървъри, за да ускори сърфирането като компресира информацията преди да я изпрати към телефона - така може да намали размера на страниците с до 90%. Включени са връзки за достъп до Facebook и Twitter и 10 безплатни игри от EA Games.

Сред другите възможности откриваме мултимедиен плеър, FM радио с опция за запис (последното е достъпно в избрани пазари), силен високоговорител (до 103 фона) и батерия, която стига за 33 дена на работа в режим на изчакване или за 7.5 часа разговори.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници