Русата Златка захапа Джизъса и майка му

Русата Златка захапа Джизъса и майка му
A A+ A++ A

Златка Райкова, която към днешна дата е щастливо обвързана с бившия тенисист Карен и дори очаква бебе от него, изглежда не е изтрила спомените си за Благой Георгиев. Припомняме ви, че двамата се разделиха със скандал, след като Райкова открила, че Джизъса е започнал тайна връзка, докато е с нея.

Изглежда Георгиев е имал намерение да разкрие отношенията си с Полина и да прекрати любовта си със Златка, но блондинката го изпреварила, след като научила за аферата му, пише Woman.bg. Днес Благо и по-младата му любима вече са женени, но все още не бързат да станат родители.

В момента спортистът мери сили с други популярни и непопулярни лица в "Сървайвър", което очевидно подсеща последователите на Райкова за раздора помежду им. В поредния си разговор с фенове чрез сторита, тя отговори на въпрос на почитател, като не пропусна да изтъкне разочарованието си от Георгиев и майка му.

"Благой Георгиев полага ли грижи за сина си?", е било питането към Златка, на което тя отговаря: "Положиха грижи с майка му да лъжат най-безцеремонно по телевизията". Райкова визира изказването в телевизионния ефир на Румяна Георгиева, майката на Благой, в което заявява, че отношенията помежду им се влошили, след като Златка е родила син от Джизъса.

#Златка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници