Кои политици бяха поканени на прощалното при на Херо Мустафа? Борисов, Карадайъ и Каракачанов са били там

Кои политици бяха поканени на прощалното при на Херо Мустафа? Борисов, Карадайъ и Каракачанов са били там
A A+ A++ A

Кои български политици уважиха прощалното парти на отиващата си американска посланичка Херо Мустафа? Събитието е било снощи в посолството в София, отбелязват български медии и фейсбук активисти.

Продуцентът Виктор Димчев, свързван с ГЕРБ и ДПС, вчера написа в социалната мрежа: „Сред поканените НЕ са Кирил Петков и Асен Василев. Вместо тях партията им е представена от Даниел Лорер и Никола Минчев. Или посещението на главния прокурор Иван Гешев в САЩ е имало и друга цел, освен да се снима, или Мустафа е сърдита. Много сърдита.“

Всъщност, опитът за внушение на Димчев е нескопосан или целенасочено подвеждащ, защото Novinite.bg сутринта показа, че лидерите на „Продължаваме промяната“ в момента са в САЩ. Тази сутрин Кирил Петков пусна снимка от среща със сънародници във Вашингтон. Дали той и Асен Василев са били поканени на партито на Херо Мустафа – не може да се каже.

По информация на колегите от сайта „Флагман“ обаче там са били няколко техни съпартийци - Никола Минчев, Даниел Лорер, Андрей Гюров и Калоян Икономов.

ГЕРБ също са имали няколко представители – лидерът Бойко Борисов, както и доскорошните депутати Даниел Митов, Екатерина Захариева, Христо Гаджев, Деница Сачева.

ДПС е била представена от председателя Мустафа Карадайъ, а БСП – от Атанас Зафиров и Драгомир Стойнев. От „Демократична България“ е бил забелязан Атанас Славов.

На партито е присъствал и бившият председател на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, който бе военен министър в правителството „Борисов 3“.

Отсъствали са президентът Румен Радев и служебният премиер Гълъб Донев.

Имало е обаче доста министри. Забелязани са вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов, вицепремиерът и транспортен министър Христо Алексиев, енергийният министър Росен Христов, икономическият – Никола Стоянов, правосъдният – Крум Зарков, както и новият министър на културата Найден Тодоров.

#Херо Мустафа #посолство на САЩ в София #посолство на САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници