Методи Лисийски преби гаджето си, заплаши я с гипс и инвалидна количка, но накрая му се стъжни

Методи Лисийски преби гаджето си, заплаши я с гипс и инвалидна количка, но накрая му се стъжни
A A+ A++ A

Методи Лисийски (43 години) бе признат за виновен в нанасянето на лека телесна повреда на приятелката си и осъден на 8 месеца условно, с изпитателен срок от 3 години и 7 месеца. Той бе осъден от Районния съд в Бургас вчера, 6 февруари.

Случаят е от лятото на 2021 година, когато Методи се разбеснява и удря приятелката си пред блок 16 в ж.к.“Зорница“.

Между кориците по делото става ясно, че той се разбеснял заради това, че момичето не е искало да тръгне с него. „Ако не дойдеш с мен, ще видиш. Мога и тук да те пребия. Ще те претрепя. Ще те сложа в гипс. Ей тая вечер ще те уТепам, ще те пратя в инвалидна количка“, крещял той на жената, която твърди, че обича.

Методи се оказа стар познайник на полицията. Той е родом от Благоевград, но от няколко години живее в ж.к.“Зорница“, припомня флагман.бг.

Ето на какъв интересен случай има с Лисийски от 2009 година:

Съдът в Благоевград наказа по Указа за дребното хулиганство криминално проявените Александър Марков-Гришата и Методи Лисийски. Двамата били задържани миналата нощ в централната градска градина в Благоевград, минути след като избягали от бар "Бакарди", без да заплатят сметката си.

Съдия Габриела Тричкова обяви за невиновни приятелите на Лисийски и Марков - Руси Равначки и Николай Манов, известен като Марадоната, които били заедно на маса в заведението. Според показанията, дадени от младежите, инициатор за запиването с бутилка уиски бил Равначки, който заявил, че има рожден ден.

След като напуснали бара, без да платят голямата сметка, четиримата отишли в интернет-клуб, където ги задържали вдигнатите на крак от персонала полицейски служители. По време на изясняване на ситуацията, Александър Марков и Методи Лисийски започнали да се събличат голи пред патрулните полицаи, да ги замерят с телефоните си и ги наричали "копелета". Пред съда днес, част от групата призна вина.

#побой #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници