Командарев снима „Съдилището" в Западните Родопи

Командарев снима „Съдилището" в Западните Родопи
Главната роля на работника в мандра Митьо в новия филм на режисьора Стефан Командарев е поверена на актьора Асен Блатечки. Снимка: Agrofilm
A A+ A++ A

Режисьорът на филмите „Пансион за кучета" и „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" Стефан Командарев започна снимките по най-новия си проект - драмата „Съдилището", съобщиха представители на продукцията.

Главната роля на работника в мандра Митьо е поверена на актьора Асен Блатечки.

В лентата ще участва и известният сръбски актьор Предраг (Мики) Манойлович, известен с „Ъндърграунд" на Емир Кустурица и работил със Стефан Командарев в „Светът е голям...".

В актьорския състав са още Ованес Торосян и Ина Николова.

В саундтрака присъства Стефан Вълдобрев с песента „Сняг над Сахара", като една от сцените се развива по време на негов концерт в клуб „Строежа".

Изпълнителят беше автор на филмовата музика към „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", като и за „Съдилището" той ще бъде основен композитор.

Снимките се провеждат на връх Свети Илия до село Ягодина в Западните Родопи, като местните жители участват в някои от сцените, за да се постигне по-голяма достоверност на действието.

Работата ще продължи до средата на ноември, като в процеса участват и множество каскадьори заради рисковете, които крие стръмната местност.

#Стефан Командарев #Асен Блатечки #Мики Манойлович #Ованес Торосян #Ина Николова #Стефан Вълдобрев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници