Без Блатечки: Диляна Попова се видя в чудо със сина си

Без Блатечки: Диляна Попова се видя в чудо със сина си
A A+ A++ A

Диляна Попова и Асен Блатечки имат сериозни проблеми със сина си Борил, който е доста свободолюбив и изпуснат във възпитанието си през първите години от живота си. Момчето се държи като отвързано, не знае кога може да говори, кога не е подходящо да прекъсва, както и, че понякога трябва да стои мирно, пише "Уикенд".

Учителите на Борил в музикалното училище са се видели в чудо как да укротят малчугана, който не можел да изкара 30 минути на чина си и ставал по време на час да се разхожда. Детето не осъзнавало, че трябва да стои мирно, да не говори и да учи уроците си, а си правело каквото си иска. Майка му се оправдавала, че има свободен дух и така приключвала разговорите с преподавателите на детето, които се оплаквали от дисциплината му.


„Липсват му първите 7 години. Диляна Попова се правеше на много либерален родител, държеше детето да обикаля света и да попива от всички култури, а накрая то се държи като отвързано от гората. Учителите не само трябва да проявяват търпение, а и лицемерие, предвид „звездните” родители” – коментират в социалните мрежи известния наследник.
Обикновено децата на популярните родители стават звезди още като малки и това е обяснимо. Борил Блатечки вече е известен в социалните мрежи именно благодарение на родителите си и по-скоро на майка си. Красивата актриса и моделка често споделя снимки със сина си, чрез които ни прави съпричастни към важни моменти от живота им. Детето е копие на татко си Асен и от него е наследил и свободния си дух. Първолакът вече е гостувал и в няколко тв предавания, но водещите определено не искат да виждат малчугана отново в студиото си.


„Ти как учиш с тези щръклици, дето ги имаш?” – обърна се към Борил журналистът Георги Любенов, когато звездният наследник гостуваше в студиото му. Това беше тактичният въпрос на водещия от БНТ, който се чудеше как детето изкарва няколко часа на чина си в училище.


Своенравният син на Блатечки не му отговори, но пък започна да му изброява къде е пътувал. „Ходил съм в Париж, Лондон, Малдивите, Лондон, Занзибар” – похвали се детето, а татко му го прекъсна да спре да се фука. Борил не хареса скастрянето на актьора и го плесна няколко пъти по крака, а после и му извъртя главата. Това не е единичен случай за малкия бъдещ цигулар, който явно е обучен от майка си, че е важно кои дестинации е посетил, а не какво е научил в шоколото. Припомняме, че Борил е първокласник в Музикалното училище в София, където е със специалност виола, но детето признава, че иска да свири на китара, която повече му подхожда.
„Той е много свободен дух. Смяташе, че ще е като в детската градина - ако не му се ходи, няма да отиде. Приеха го с виола в Музикалното. Много искам детето ми да свири на класически инструмент” – заяви в началото на учебната година Диляна Попова, която главно се занимава с грижите и възпитанието на сина си, който се чуди как да обуздае.
Моделката е изпуснала през първите години на детето да му създаде навици как трябва да се държи, кога е необходимо да слуша и да е по-кротък, но е подминала този момент и вече е късно. „Все още е малък и не й създава проблеми, но след години ще бере ядове с бунтарския му нрав” – коментират потресени от държанието на Борил, който е един малък Тарзан.
Любопитно е как малчуганът се справя с цигулката, която е доста труден инструмент и изисква всеки ден часове упражнения. Никой не може да си представи Борил да седи мирен дори и 10 минути с музикалния инструмент, но родителите му държат да е арт и да се занимава със свирене, изкуство или театър. Възпитанието, което са му дали Диляна и Асен, е с доста пропуски.


7-годишният Борил има самочувствие и расте без ограничения, но това ще изиграе лоша шега на майка му и баща му, убедени са близки до семейството. Попова не можела да е много строга с единственото си чедо и му позволявала всичко, издават близки до красавицата. Татко му също бил против наказанията и шамарите, като се надявал Борил сам да влезе в правия път, но това едва ли ще се случи от само себе си.


Сексимволът смята, че наследникът му освен визуално в голяма степен и по характер прилича на него, но е с по-добро сърце. Борил още от дете има прякор – Скалата, идващ от кечиста Дуейн Джонсън, хвали се самият той. Асен никога не е водил дъщеря си Катерина по тв студиата, но пък за сметка на това компенсира с Борил, който все по-често развежда из родните телевизии. Първолакът призна, че е солидарен с кака си и мрази Койна Русева, защото целува баща им на сцената. Двамата играят заедно около 21 години в театъра, но наследниците на актьора не се радват на любовните им отношения, които са само в постановки и на малкия екран.


Борил расте като дете на разделени родители, защото Диляна и Асен приключиха любовните си отношения окончателно преди 2 години. И двамата избягват да коментират личния си живот, но не могат да скрият, че след доста събирания и раздели са взели финално решение да продължат живота си разделени. Те не са запазили приятелски отношения и избягват да общуват, освен ако не е нещо наложително за сина им. Изборът на учебно заведение за Борил е последния въпрос, който е предизвикал спор в отношенията между Диляна и Асен. Красавицата първоначално настоява синът им да бъде записан в частно училище, където годишната такса не пада под 10-15 хил. лв. Актьорът обаче се обявил твърдо против тази идея, тъй като вече издържа дъщеря си, която е студентка в Лондон и разходите по двете деца ще му дойдат в повече. Мачото на родния театър бил сигурен, че ако Борил бъде записан в държавно училище, няма да получи по-некачествено образование, а освен това мъникът залитал много по изкуството. Ето защо звездните родители постигнали консенсус, като го записали в Музикалното училище и с това приключила комуникацията им. Красавицата от Гулянци се грижи за Борил през седмицата, а уикендите малчуганът прекарва с татко си.

 

#Диляна Попова #Асен Блатечки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »