Хороскопът на Павел Глоба за ФЕВРУАРИ

Хороскопът на Павел Глоба за ФЕВРУАРИ
Pixabay
A A+ A++ A

Известният руски астролог Павел Глоба е готов с хороскопа си за втория месец от новата година.

По думите му през февруари се увеличава рискът от обостряне на хроничните сърдечни и белодробни заболявания. Хората, които вече имат такива проблеми, трябва да бъдат по-внимателни към здравето си и да се консултират с лекар навреме.

В края на месеца астрологът съветва всички да си дадат малко почивка. Няколко дни ще са достатъчни за възстановяване на силите, казва той. И добавя, че това ще бъде само от полза.

Глоба е категоричен, че през февруари зодиакалните знаци не трябва да очакват подаръци от Съдбата. Въпреки това три зодии ще се радват на успехи както в професионален, така и в личен план.

Ето за какво трябва да се готви всеки един знак от Зодиака през февруари според прогнозата на специалиста:

Овен

Очертава се доста активен месец. Ако преди това някой проект не ви е донесъл печалба, струва си да се върнете към него отново, опитвайки да направите нещо, за да го популяризирате. Резултатът няма да закъснее.

Необвързаните Овни вероятно ще намерят сродната си душа. Опитайте да направите първата стъпки, не бъдете безразлични. Прекарайте края на месеца със семейството си и си подарете повече почивка.

Телец

През февруари по-добре не създавайте нови запознанства. Също така се въздържайте от драстични промени. Трябва да се отпуснете и да се опитате да запазите позициите си в работата или в бизнеса. Моментът не е подходящ за започване на бизнес с нови партньори.

През февруари рискът от скандали, провокирани от ревност, нараства значително. Няма нужда да давате поводи за подозрение на половинката си.

Близнаци

Този месец ще бъде един от най-успешните за Близнаците. Ще имате късмет както в работата, така и в личния живот. Може да опитате силите си в нови проекти, да разширите сферата на дейност.

Представителите на творческите професии най-накрая ще могат да се изявят. Не се страхувайте да покажете способностите си.

В любовен план всичко ще е спокойно.

Рак

В професионален план през февруари всичко ще се развие спокойно за Раците. Няма да има резки възходи, но няма да има и разочарования.

Астрологът препоръчва на представителите на знака да се съсредоточат върху личния си живот. Необвързаните ще имат всички шансове да срещнат сродната си душа. И това няма да е мимолетен романс, а връзка, която има всички шансове да продължи във времето.

Лъв

Февруари ще бъде месец на възможности и нови победи. Много е важно да не пропускате шансовете, които ще ви даде Съдбата.

В личен план всичко ще се нареди добре. Не трябва обаче да забравяте да разпределяте правилно приоритетите си. Понякога трябва да оставите на заден план суетата и желанието да се откроите от тълпата и да отделите повече време на близките си.

Дева

През февруари ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт. За да постигнете целите си, ще трябва да се вслушвате във вътрешния си глас. Интуицията е най-надеждният ви приятел в този момент и именно тя ще ви помогне да преодолеете трудните ситуации.

Февруари е времето, в което да обърнете внимание на половинката си и да я изненадате с нещо. Ако имате усещането, че връзката ви е станала рутинна, трябва спешно да промените всичко.

Везни

Месецът ще бъде наситен с много събития и определено няма да е скучаете. Пред вас ще се разкрият много перспективи.

В личен план ще се наложи да водите повече откровени разговори с половинката си. Не премълчавайте проблемите, в противен случай те ще се натрупат. Всеки проблем има решение.

Скорпион

През февруари ще имате всички шансове най-накрая да сложите край на самотата. Хората, които са живели дълго време сами, ще успеят да намерят сродната си душа. Важно е да разпознаят знаците на Съдбата навреме и да не пропуснат шанса си.

В работата Скорпионите ще се справят сравнително добре, но трябва да внимават с новите предложения, които могат да дойдат от конкуренти.

Стрелец

Месецът няма да бъде много лесен. В работата ще завалят нови предложения, ще се отворят много примамливи перспективи. Важно е да не пропускате своя шанс, да не се отказвате.

В личен план всичко ще се развива добре. Ревността може да помрачи нещата, затова няма нужда да провокирате партньора си.

Козирог

Очертава се един относително спокоен месец. Няма да има сътресения, както и резки възходи и спадове. Не е препоръчително да поемате твърде много задачи и отговорности.

В личния живот всичко ще върви добре и най-накрая ще успеете да разберете от какво наистина имате нужда. Дори да има раздяла с близките, това няма да доведе до депресия. Козирозите ясно осъзнават кого искат да виждат до себе си.

Водолей

Ще трябва да се научите на сдържаност и способност да възприемате малките проблеми не толкова остро. Глоба съветва да обръщате повече внимание на близките си и да се научите да ги разбирате.

Препоръчително е да отидете заедно на почивка, за да може най-накрая да останете насаме с тях. Това само ще е от полза за кариерата ви. Струва си да обмислите една такава кратка почивка като рестартиране.

Риби

През февруари трябва да бъдете много внимателни. Ако сте имали някакви планове или желание да превърнете в реалност свежите си идеи, по-добре е да ги отложите за следващия месец.

Павел Глоба съветва да обърнете внимание на здравето си и да се свържете със специалист, ако нещо ви притеснява. Лечението не търпи отлагане.

Необвързаните представители на знака ще имат шанс да срещнат съдбата си, но само ако повярват в чудеса, пише jenata.blitz.bg

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »