Спектър на желанията

Спектър на желанията
A A+ A++ A

HP SpectreXT Pro е доказателство, че не е невъзможно да откриете модерен ултрабук, обвит в корпус със стилен дизайн. Изключително тънък и здрав, металният корпус е с профил, който в най-тънката си част е по-малък от 14,5 мм, а теглото от 1,39 кг гарантира удобството при пренасяне. Под металните елементи е скрит подобаващо мощен хардуер, който осигурява необходимата производителност - за работата с офис приложения или за HD забавления се грижи Core i5 процесор на Intel от трето поколение, а благодарение на вградения SSD с капацитет 128 GB и използваната Intel Rapid Start Technology, ултрабукът на HP стартира светкавично и е напълно готов за работа секунди след включване.

За бизнес потребителите сигурността на информацията им е особено важна, затова и HP SpectreXT Pro не прави компроми с с това - в ултрабука е вграден TPM чип за сигурност. Той осигурява по-добра защита на данните в електронната поща и информацията, която потребителят съхранява в компютъра. За удобството при въвеждане на информация е осигурена пълноразмерна клавиатура с вградена подсветка за работа при слабо осветление, а за повече комфорт по време на работа се грижи технологията HP CoolSense, чрез която ултрабукът автоматично регулира температурата си в зависимост от околната среда.

Не са пропуснати и мултимедийните възможности - HP са се справили с трудната задача да монтират качествени високоговорители в толкова тънък корпус. Компанията е заложила на аудиотехнологиите на Beats Audio за осигуряване на дълбок и реалистичен звук, който да позволи гледането на филми и слушането на музика с отлично качество. И тъй като мобилността е от особено значение в днешния свят, HP SpectreXT Pro разполага с батерия, която стига за 8 часа на автономна работа с едно зареждане.


Повече информация за стилния и бърз HP SpectreXT Pro можете да намерите тук:

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници