Облачна неделя, най-много до 6-10°С

Облачна неделя, най-много до  6-10°С
Pixabay
A A+ A++ A

През неделния ден ще е предимно облачно с временни разкъсвания над Западна и Северна България. Ще бъде почти тихо. Очакваните максимални температури ще са между 6-10°С.

Времето в София

През нощта срещу неделя ще преобладава облачно време, но валежи не се очакват. През деня ще е предимно облачно и с временни разкъсвания на облачността, предимно в следобедните часове. Минималните температури ще са между минус 3°С , а максималните – до 4°С.

Времето в планините

Ще е предимно облачно, следобед - и с временни разкъсвания на облачността над масивите от Западна България

Ще духа слаб вятър от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 3°, на 2000 метра - около минус 1°. Условията за зимни спортове са благоприятни.

Времето по Черноморието

Ще е предимно облачно, но без валежи. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Прогноза за фини прахови частици:

Очакваме повишаване на нивата на фини прахови частици над по-големите градове. Стойностите ще са между 60-110мкг/м3 при норма около 50 мкг/м3.

Времето на Балканите

Времето на Балканите ще се задържи предимно облачно и почти тихо. Временни разкъсвания на облачността се очакват в планинските райони. Късно вечерта над крайните северозападни райони ще започнат интензивни валежи от дъжд.

Източник: Meteobalkans.com

#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници