Nexus 4 се появи в бар в Сан Франциско и ни остави няколко снимки за спомен

Nexus 4 се появи в бар в Сан Франциско и ни остави няколко снимки за спомен
A A+ A++ A

Google отложи събитието, на което очаквахме да видим Nexus 4, но всъщност телефонът не пропусна да се покаже на бял свят - това се е случило през септември, но едва сега стана обществено достояние. Подобно на прототипа на iPhone, който преди време беше загубен в бар и стана повод за сериозно напрежение между Apple и сайта Gizmodo, този път прототип на новия телефон Nexus се оказа загубен в нощен бар в Сан Франциско. Намерилите го обаче този път се оказаха по-съобразителни и направо са потърсили Google, за да им го върнат.

Въпреки това не са пропуснали да направят няколко снимки и кратко видео на телефона, които можете да видите на страниците на Wired. За да сме обективни, трябва да отбележим и че в началото Google не са реагирали съвсем доверчиво като дори са допуснали, че телефонът е бил изнесен нарочно, а намерилите го са съучастници на служителя, който е изнесъл телефона. За щастие момчетата са успели да предадат телефона, без да се стигне до излишни сблъсъци.

http://www.wired.com/gadgetlab/2012/10/drinking-establishment-check-highly-anticipated-mobile-phone-release-check-lost-phone-check/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници