Свидетел по делото срещу Семерджиев с шокиращи разкрития от черната вечер на "Черни връх"

Свидетел по делото срещу Семерджиев с шокиращи разкрития от черната вечер на  "Черни връх"
A A+ A++ A

Симона беше като управител на автомивката, в която работех. Седеше и гледаше какво правим. Това заяви свидетелят Жоро Спасов пред Софийски градски съд по делото срещу Георги Семерджиев, който причини жестока катастрофа на бул. Черни връх с две жертви, пише "Телеграф".

Свидетелят заяви, че Георги и уволнената заради "чадър" над него бивша полицайка Симона били в приятелски отношения. "Не знам дали тя взимаше заплата. На нас шефа ни плащаше", каза Спасов визирайки Семерджиев. Мъжът разказа, че в нощта на катастрофата измили джипа “Ауди" на Семерджиев.

Спасов потвърди, че бившият футболист е имал буркан и полицейска палка в автомобила си. По думите на свидетеля малко по- късно същата вечер дошъл Семерджиев, бил пеша. Поискал му телефон и се обадил на Радева. Обяснил, че си загубил ключовете и казал да донесе стълба. "Изглеждаше зле. Нямаше кръв по него". След 15 минути Радева дошла.

"Симона с "Опел"-а занесе стълбата. Аз бях с нея в колата", каза Спасов.

Той допълва, че експолицайката държала стълбата, докато Семерджиев се качвал в дома си. През това време Спасов и друг негов колега Александър Исса свалили номерата от колата на Радева. После измили нейният автомобил и си тръгнали. Другият работещ в автомивката Исса каза пред съда, че Радева и Семерджиев се прегръщали и целували "приятелската".

#Георги Семерджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »