Намереният Сашко от Перник се завърна в класната стая

Намереният Сашко от Перник се завърна в класната стая
A A+ A++ A

Александър се завърна в класната стая и дава добри резултати, пишат колегите от България днес. "Добре сме и двамата, аз съм много зает и работя, а Сашко отново ходи на училище и се справя добре", каза Александър, бащата на Сашко.

"Много сме развълнувани да го видим. Радваме се, че се завърна жив и здрав! Първите ни впечатления от него са, че е различен. Много по-комуникативен е. Говори по-интензивно и повтаря, ние го поздравяваме и той веднага ни отговаря със същото", разказа Вера Даскалова, директор на 8-о ОУ "Кракра Пернишки" в Перник.

"Много съм зает в момента и нямам възможност да говоря много, защото българинът се сеща, че трябва да направи нещо в последния момент. Въпреки това бъдете спокойни, добре сме!", добави бащата на Александър.

На 11 ноември Александър изчезна безследно по време на разходка с баща си в местността Голо бърдо. След най-мащабната акция проведена на територията на град Перник спасители го намират в дере по средата на планината, 9 дни след изчезването му.

Акцията бе следена от цяла България, макар да е нещо, което по-скоро трябваше да вълнува определени институции и органи. Все пак, важна е щастливата развръзка.

#Перник #Сашо от Перник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници