ВИДЕО Ученички в Раднево млатят жестоко своя приятелка! Директорът: 30 г. такова чудо не съм виждал

ВИДЕО Ученички в Раднево млатят жестоко своя приятелка! Директорът: 30 г. такова чудо не съм виждал
A A+ A++ A

Нов брутален случай на агресия между ученички се появи като видео в социалните мрежи. Случаят е от Раднево, близо до СУ „Гео Милев”, в което учат заснетите момичетата. На кадрите се вижда как около шест момичета бият и обиждат своя съученичка. Версиите за случката са няколко.

ВИЖТЕ ЕКШЪНА ТУК

Потърпевшата твърди, че в основата е интрига, а нападението не било за първи път. „Това е седми или осми път. Но сега беше ужасно. Друг път е само по 1-2 шамара”, разказа потърпевшото момиче. Майка й заявява, че е разбрала за случая от клипа. Не е знаела и за предишните пъти.

Момичетата били част от приятелска група. Отношенията в компанията обаче били доста нестабилни и често ескалирали конфликти, обясни педагогическият съветник на училището и допълни: „Още в деня, в който се е случило, работим по тези проблеми. В моменти на близост те споделят лична информация помежду си, но после злоупотребяват с нея”, обясни още тя.

Класната им е категорична, че не е очаквала такава жестокост: „Знаехме за ситуацията и се опитвахме да я предотвратим”. „Направени са оценки на всички деца и родителите им. Посетени са на адресите им. Работим с тях, ще ползват социални услуги в общността, ще работят с психолози и извън училище”, каза представителят на Агенция „Закрила на детето”. Директорът на училището не вярва в основата да са наркотици. „Малко градче сме, щеше да се чуе, ако е това. 30 години съм директор, такъв случай не е имало”, каза директорът.

#агресия между деца #Раднево #побой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай