Мартин Захариев: Бойко винаги бие на тенис, много е добър, страшен е

Мартин Захариев:  Бойко винаги бие на тенис, много е добър, страшен е
A A+ A++ A

Ние сме отбор за дълъг мач, заяви в "Тази събота и неделя" по БТВ Мартин Захариев, който бе предложен за министър на туризма от Николай Габровски.

"Кандидатът за премиер лично ми звънна, покани ме на среща с ясно предложение, аз се отзовах - обясни Захариев. - От Националния борд по туризъм имаме много ясна концепция и се включих в подготовката на програмата на ГЕРБ в областта на туризма. Ако тя се реализира, ще излезем от будната кома, след COVID той е в будна кома."

На въпрос какво е влиянието на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в процеса по първия мандат, Захариев отговори: "Не съм му виждал очите, не знам дали участва в този процес. Габровски ни каза: "Не ходя да правя лицеви опори в Банкя." Това искрено ни разсмя. Готино, нали? С Габровски познанството ми е от една седмица, с блестящи впечатления съм от него."

Запитан кога за последно е играл тенис с Борисов, Захариев отговори, че е било преди няколко години.

"Винаги бие Бойко, много е добър на тенис, страшен", уточни той.

Според него останалите страни инвестират в Туризма колосални суми и в един момент България ще се окаже в пълна изолация.

"Гърция е отпуснала 120 млн. евро, Румъния - 400 млн. евро, Словения - 160 млн. евро, ние къде отиваме", попита Захариев.


#Мартин Захариев #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?