Втори журналист почина на Световното в Катар

Втори журналист почина на Световното в Катар
A A+ A++ A

Втори журналист почина по време на работа на Световното в Катар. Това е местният фоторепортер Халид ал-Мислам, съобщава местният вестник „Гълф Таймс“.

Причините за смъртта на фотографа, който е работил за местната телевизия „Ал Касс ТВ", не се съобщават.

В профила си в инстаграм от „Гълф Таймс“ пишат: „Катарецът Ал-Мислам почина внезапно, докато отразяваше Световното първенство по футбол. Ние вярваме в милостта и прошката на Аллах към него и изпращаме нашите най-дълбоки съболезнования на семейството му“.

Дори работодателите му от „Ал Касс ТВ“ не съобщиха причина за смъртта му, а в новинарската емисия единствено обявиха тъжния факт. Детайли по трагичния инцидент ще бъдат съобщени на по-късен етап, предаде БТА.

Само преди два дни почина и известният американски спортен журналист Грант Уол по време на четвъртфиналния мач Нидерландия и Аржентина.

48-годишният Уол работеше за CBS и написа книга за Дейвид Бекъм. Преди време е започнал да работи по баскетболни теми, но обиква футбола и до смъртта си се занимаваше с най-популарната игра. Журналистът от САЩ колабирал внезапно в пресцентъра на стадиона и починал от сърдечен удар.


#Катар 2022

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти