На една жена й трябват поне трима мъже

На една жена й трябват поне трима мъже
A A+ A++ A

Трима едновременно – това е формулата на съвременния успешен любовен живот на жената според нова книга на американски психолози и сексолози The Gaggle.

Съвременната жена има толкова много и различни интереси, пълна е с енергия за различни дейности, че не можем да налагаме ограничението да се отдаде на един-единствен мъж. Най-малкото не можем и да очакваме, че ще му е вярна.

Все повече са реалните примери за жени, които се лутат между различни връзки в търсенето на „господин Идеален“ и в крайна сметка дори намират личното си щастие в това да бъдат сами. Но сами не означава самотни! Такива са днешните жени – самостоятелни, енергични, непрестанно променящи се, изобщо... различни.

Америкаснките психолози препоръчват на съвременната жена да приеме себе си и да не се опитва да влезе в старите стериотипи. Не е нужно цял живот да търсите нещо, което не съществува. За съжаление както с физическото развитие, така и еволюционно, изглежда, мъжете изостават и не могат да отговорят на потребностите на съвременната жена.

Идеалната комбинация в момента е да намерите своето щастие в отношенията си с различни мъже около вас. Като в никакъв случай не се говори за сексуални отношения с всички. Различните мъже обогатяват живота ви по различен начин и няма лошо да се възползвате – може да разхождате кучетата си заедно със съседа, да флиртувате с мускулестия чаровник от фитнеса, да си чатите с бившия по скайп и да споделяте трудностите в работата с мил колега на обяд.

Ако пък от всички мъже, с които общувате, поне с един се получи  нещо необикновено, то това може да се окаже един голям бонус и за двама ви.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници