Пълната функционалност на Xbox SmartGlass ще бъде активирана с Windows 8

Пълната функционалност на Xbox SmartGlass ще бъде активирана с Windows 8
A A+ A++ A

В началото на юни Microsoft демонстрира интересно приложение, което обеща да осигури на потребителите връзка между техните телефони с Windows Phone 8, таблети с Windows 8 и игрови конзоли Xbox 360, така че да могат да използват съдържанието си, независимо от екрана, с който работят в момента. Xbox SmartGlass беше наличен в Windows Store, но пълната му функционалност ще бъде активирана с търговската премиера на Windows 8, която е планирана за 26 октомври. Приложението ще бъде предварително добавено в секцията Games в таблетите и компютрите с Windows 8 и Windows RT, които ще се продават от петък.

Xbox SmartGlass дава възможност на потребителите да използват мобилните си устройства като втори екран при гледането на видео, слушането на музика или забавленията с игри от Xbox 360. Във видеото по-долу са демонстрирани различни начини за употреба на приложението, сред които и сърфиране в интернет, при което телефонът става дистанционно. Освен за устройства с платформите на Microsoft приложението ще има версии и за смартфони и таблети с iOS и Android. Разбира се, трябва да имате и игрова конзола Xbox, за да се възползвате от услугата.

http://blogs.technet.com/b/microsoft_blog/archive/2012/10/22/introducing-the-new-entertainment-experience-from-xbox.aspx

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници