Доброволецът Глиги с уникални ВИДЕА от фронта: "Червеноармейците" масово се предават

Доброволецът Глиги с уникални ВИДЕА от фронта: "Червеноармейците" масово се предават
A A+ A++ A

Българският доброволец в чуждестранния легион, който се бие на страната на Украйна срещу агресора Русия - Иван Калчев-Глиги, пусна прелюбопитетен пост в своята Фейсбук страница. Смелчагата даде да се разбере, че руснаците, чиято армия той нарича "червеноармейци", масово се предават, а настъплението на украинските сили и помощниците им на изток става все по-мощно и широкообхватно. Калчев публикува и два клипа (в коментарите под поста му), на единия от които се вижда как бива свален руски самолет. 

ЕТО КАКВО НАПИСА ЛЕГИОНЕРЪТ:

В тази срамна за България дата ще ви зарадвам с добри новини:

Напредваме със страшна сила и почти без съпротива. От първоначалната позиция във вторник сутринта вече сме на 49 км на изток.

Червеноармейците основно се предават. Всички легионери и украинци около мен са живи и здрави, не съм видял досега жертви от наша страна.

Ще кача две видеа в коментарите, и както обикновено няма да може да се коментира свободно. С тази скорост на движение нямам много възможности да снимам неща, които стават за публикуване (т.е. не издават къде точно сме).

Виждам, че трол-фабриката работи на пълни обороти под постовете, а русоробите газ пикаят. Ако можем да утилизираме това явление, ще станем износител.

Двама човека имат админ права за страницата ми, така че в следващите дни ще качват постове с мои текстове и снимки от минали събития.

Кога ще се прибера - не мога да отговоря. Докато настъпваме е физически невъзможно. Предпочитам да продължаваме така, отколкото да се прибера навреме за предизборната кампания.

#Иван Калчев - Глиги #чуждестранен легион #военни действия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници