Новинарският портал Novinite.bg празнува първи рожден ден!

Новинарският портал Novinite.bg празнува първи рожден ден!
A A+ A++ A

Новинарският портал на български език Novinite.bg празнува в понеделник, 22 октомври 2012 г., първия си рожден ден!

Novinite.bg статира на 22 октомври 2011 г. като новинарски и журналистически проект на български език на екипа на Novinite.com (Sofia News Agency), най-голямата българска англоезична медия, която може да се похвали с над 11 г. история и с десетки редовни читатели от цял свят.

Novinite.bg предоставя отразяване в реално време на най-важните събития и развития от България и света в сферите бизнес, политика, общество, международни отношения, образование, култура, здраве, технологии, а новинарското съдържание е допълнено с интервюта, анализи, коментари, репортажи с уникалния поглед на журналистите на Novinite.bg и Novinite.com (Sofia News Agency).

Novinite.bg залага на ясни акценти върху водещите теми, сериозна тематика, добре разработени, обстойни материали с „бекграунд" информация, проверка и цитиране на различни източници и гледни точки.

Специален акцент в Novinite.bg е свързаната с България международна тематика - от живеещите в България чужди мениджъри, инвеститори, дипломати, през българските общности в чужбина и представите за България по света до ролята на България в Европейския съюз, както и връзките й с новите икономически сили. Българските събития и развития с международно значение също са основен приоритет.

Стъпвайки на силните традиции на Novinite.com (Sofia News Agency), Novinite.bg успя да изгради свое лице в новинарството и журналистиката и вече една година предлага на ВАС, нашите читатели от България и света, новинарски и авторски материали с международно качество!

За една година предложихме на ВАШЕТО внимание над 22 000 статии и вече можем да се похвали с 8 000 – 10 000 уникални посетители средно на ден, както и с около 50 000 импресии.

Безплатният онлайн ежедневник „Новините", който се издава от екипа на Novinite.bg, има 33 533 абонати, само няколко месеца след стартирането си на 1 февруари 2012 г.

Десетки хиляди са абонатите на „Бързите новини" и „Извънредните новини", които са извънредни кратки новинарски бюлетини по електронна поща.

Десетте най-четени новинарски статии, десетте най-четени авторски материала и десетте най-четени вица, публикувани от Novinite.bg през първата година на медията ПРОЧЕТЕ ТУК

Екипът на Novinite.bg и Novinite.com (Sofia News Agency) ВИ благодари за подкрепата и доверието през последната година, която беше Година първа за Novinite.bg!

И през втората и всяка следваща година от съществуването на Novinite.bg, нашият екип ще се постарае ВИЕ, нашите читатели, да получавате максимално обективна, безпристрастна и задълбочена информация за събитията и развитията в България и по света!

Издателски, Редакторски и Уеб ЕКИП

Novinite.bg

в. „Новините"

Novinite.com (Sofia News Agency)

The Sofia Morning News

The Sofia Weekly

#медия #Новините #медии #медийна свобода #новинарски сайт #новинарски портал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници