Asus Eee Pad Transformer вече в каталога на "М-Тел"

Asus Eee Pad Transformer вече в каталога на "М-Тел"
A A+ A++ A

Най-новото предложение в портфолиото с тaблети на "М-Тел" е таблетът Asus Eee Pad Transformer. Вярно, не е Transformer Prime, но дори и първият Transformer предлага много интересни възможности. На първо място, може да разреши дилемата на потребителите, изправени пред избора таблет или лаптоп. В комплект с устройството се предлага и специална докинг станция, която включва клавиатура, тъчпад, два USB изхода, вграден четец за SD карти, както и комбиниран жак за слушалки, колонки или микрофон. Благодарение на нея не само че таблетът се превръща в лаптоп, но и допълнителната батерия в докинг станцията удължава времето за работа от 9 на 16 часа.

Сред характеристиките присъстват двуядрен процесор NVIDIA Tegra 2, 10.1" IPS дисплей с резолюция 1280 х 800 пиксела и голям ъгъл на видимост, две камери - 5 MP и 1.2 MP, и опция за запис на HD видео. Операционната система на Eee Pad Transformer е Android Honeycomb 3.2, а по-късно ще получи официален ъпдейт и до Android 4.0. Таблетът тежи 680 грама и разполага с вградена 16 GB памет, Wi-Fi, Bluetooth и 3G модул.

Asus Eee Pad Transformer ще се предлага с двугодишен договор с пакет за мобилен интернет M-Tel SURF NONSTOP или M-Tel SURF NONSTOP +. Двата тарифни плана включват неограничен интернет срещу съответно 24,90 лева и 39,90 лева на месец. Цената на самото устройството на лизинг е 42,90 лева месечно за целия срок на договора.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници