Грузинец, превозващ нелегални мигранти, катастрофира след шофиране в насрещното

Грузинец, превозващ нелегални мигранти, катастрофира след шофиране в насрещното
Флагман
A A+ A++ A

47-годишен грузински гражданин, превозващ нелегално мигранти, кара близо 10 километра в насрещното движение по пътя Черноморец-Бургас, за да избяга от служители на „Гранична полиция”. Сигналът за автомобила, движещ се от Созопол в посока Бургас, е подаден на телефон 112 около 13 часа в неделя.

Шофьорът, разбирайки, че при Крайморие е образувано временно КПП на „Гранична полиция”, за да избегне проверка, рязко спира и обръща посоката на движение като тръгва срещу движещите се коли.

Автомобилът успява да блъсне странично четири коли, като в района на „Ченгене скеле” допуска челен сблъсък с кола с бургаска регистрация. Водачът й е пострадал и е откаран за лечение в УМБАЛ-Бургас.

Водачът на автомобила и мигрантите, превозвани както в купето, така и в багажника, са избягали в гориста местност, но благодарение действията на 4 екипа от граничен полицейски участък-Бургас и сектор „Специализирани тактически действия” към РДГП Бургас са задържани.

Към момента е установено, че грузинският гражданин е превозвал 12 мъже от сирийски произход и те заедно са преминали нелегално границата на страната.

Източнк: NOVA

#50 нелегални мигранти влязат България #Нелегални мигранти селата 40 чужденци преминат границата Сърбия #Осем нелегални мигранти открити товарен влак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай