Анита Мейзер: Защо красотата не спаси света...

Анита Мейзер: Защо красотата не спаси света...
Снимки: Интернет; текст: Даниел Димитров
A A+ A++ A

Миските върлуват с пълна сила в най-новата история на България и едновременно с това не спират да вълнуват българите.

Все още живеем с признанието, което Жени Калканджиева ни донесе, класирайки се на шесто място в световен конкурс за красота и с достойното представяне на Румяна Маринова, когато взе короната на Мисис Свят през 2004 г.

С тези две красавици (на снимката горе) комай се изчерпват поводите ни за гордост около състезанията за красота.

Почти чутовен скандал гръмна, когато Антония Петрова (на снимката долу) беше избрана за Мис България (2009). Омразата и упреците към нея бяха толкова силни, че прякорът Мис Крокодил все още я преследва...

Народното недоволство обаче се отприщи на 100 процента от участието на полуизвестната Анита Мейзер в конкурса "Мисис Свят". Форумите и социалните мрежи преливат от негативни коментари - но не по повод преливащата 120-сантиментрова обиколка на гръдта й, а  заради цялостната й визия, излъчване и изказвания в медиите.

Предлагаме ви селекция от нейни снимки, които говорят достатъчно за субекта и не се нуждаят от коментар.

Ще припомним само, че г-жа Анита Мейзер/Желeва екс Тайсън преди време изгря в медиите с "шокиращи" признания за връзка с боксовата легенда, който й предложил 10 хиляди долара за секс. "С Майк се запознахме в един клуб в Лас Вегас и още от първата вечер започна да ме ухажва. Но той не е мой тип, скромничи Анита. Мъжът трябва да ме грабне от пръв поглед. Когато ми предложи 10-те хилядарки, се обадих на Кирил Вълчев да го питам какво да правя и той веднага вдигна цената на 100 хиляди долара".

Преди това сайтове разпространиха нейни снимки от шоуспектакъл “Пролет в затвора”, където над 250 лишени от свобода се забавляваха с номерата за силов спорт на Киро Скалата и Митьо Крика, песните на Пати Патерсен, диджей Теди Джорджо и ... Анита Мейзер.

От тази безумна разкрепостеност по едно време се възползав и еротичната библия "Плейбой", очевидно поради липсата на нови лица.

Приятно гледане в света на фотошопа и натуралната фотография!

Галерия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Тема в снимки
Последно от Тема в снимки

Всички новини от Тема в снимки »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници