Можем ли да ползваме бонус код за Betano България?

Можем ли да ползваме бонус код за Betano България?
A A+ A++ A

Офертите, които букмейкърите предлагат, определено са една от основните причини даден играч да се спре на тях. Все пак, всички се стремят към добрите печалби и приятните бонуси, които могат да превърнат играта им в още по-незабравимо преживяване. За целта, Betano България са подготвили богата палитра от екстри, които няма как да не спечелят и най-закоравелия хазартен играч. Ако искате да научите кои са те и как можете лесно и бързо да се възползвате от тях, то определено продължавайте да четете, защото ще ви дадем отговори на тези въпроси.

Betano промокод

Наистина малко букмейкъри всъщност предлагат разнообразни бонус кодове, чрез които играчите могат да вземат различни награди, но Betano показва своето желание да се превърне в гъвкав оператор. Чрез специалния код EFIRBET можете да спечелите желаната добра стартова сума за спортната секция на сайта. 

Този код ще ви бъде поискан при самата регистрация в сайта. След като попълните изредените данни, изисквани от компанията, ще забележите и поле, в което да въведете бонус код, ако имате такъв. Чрез него, в последствие, ще можете да изисквате и началния бонус, който е в размер на 100% до 300 лева, както и допълните 30 лева под формата на безплатен залог. Безспорно, това е едно от най-силните добрите оферти на родния пазар. 

Как да го използвате?

Компанията по-скоро предвижда, че това е само една от възможностите. Ако не разполагате с такъв бонус код или сте забравили да го впишете при регистрацията, то не трябва да се притеснявате. Betano са се погрижили всичко да може да се уреди по обичайната схема – бонус след първия направен депозит, в съответствие с неговия размер. Бонус кодът обаче показва, че Betano се стремят да се нагодят към навиците на всеки хазартен тип у нас. 

Безплатен залог от Betano

Освен стандартния стартов бонус за спорт, бетинг компанията предвижда и една допълнителна екстра, която да поощри всички нови клиенти – безплатен залог. Ако депозирате до 50 лева, е получите 10 под формата на безплатен бонус. При депозит до 150 лева – 20, а при над 150 – 30. Той ще бъде добавен към вашата сметка на следващия ден, като ще трябва да го използвате в рамките на няколко дена. Хубавото е, че печалбата си остава за вас, като няма изисквания за определен брой развъртания. 

Условия за използване 

Разбира се, както всеки друг подобен бонус, няма как да наберем плодовете, без да се съобразим с някои поставени условия от компанията. В това число най-важни са правилата за разиграване на сумата определен брой пъти. В този случай става дума за 5 пъти, според изискванията на Betano. Това не са малко превъртания, така че трябва да сте разумни в преценката си колко голям бонус искате да вземете. Колкото по-голям, толкова по-трудно ще го развъртите. Следва да ви информираме, че това включва сумата от бонуса, както и депозираната, тоест може да стигнете до максимум 3000 лева. 

Една от новите и модерни бетинг компании у нас – Betano е подготвила специален бонус код, за да зарадва своите клиенти. Тя предвижда определена времева граница, към която трябва да се придържате и която не трябва да надвишавате. Гореспоменатото развъртане на цялата необходима сума трябва да стане в рамките на 30 календарни дни от момента, в който сте направили своя първи депозит. Разбира се, не забравяйте да играете с отговорност, тъй като условията не са лесни за изпълнение. 

 

 

*Информация от партньор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници