Гунчева показа интересен чат с депутати от "Възраждане"

Гунчева показа интересен чат с депутати от "Възраждане"
A A+ A++ A

Пловдивската адвокатка Елена Гунчева, която бе част от парламентарната група на "Възраждане", пусна в профила си във фейсбук чатове от "Телеграм" между председателя Костадин Костадинов и членове. Те дискутират за протестите, които партията организира преди няколко седмици срещу правителството на Кирил Петков.

Изрезката от чата по своето същество представлява питане от депутата Георги Георгиев за автобусите, който ще извози протестиращите. Костадинов насърчава да се съберат, ако трябва 10 автобуса, и ще бъдат взети пари назаем за тях. 

Чатът може да го видите в галерията към новината.

Ето и постът на Гунчева:

Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото това не са спонтанни протести. Да, много хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят почти 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш поне 10 000 души от два милиона да те подкрепят, къде си тръгнал? И само на своите членове, на които се спуска задача да участват в протест ли разчиташ да вземеш властта?

Никога не съм одобрявала да се плаща организирано за протести. Дори за транспорта. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го одобрявам и за доскорошната ми партия. И съм го казвала многократно. Когато аз съм ходила на протести, никой не ми е плащал за транспорта, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно убеждение, а не по партийна повеля.

Толкова за автобусите....и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ.

#Гунчева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай