За кои мачове Betano предлага 0% марж?

За кои мачове Betano предлага 0% марж?
A A+ A++ A

Един от начините за всяка нова компания на българския хазартен пазар да привлече повече клиенти е чрез предлагането на оферти за повишени коефициенти. Всички знаят, че родните играчи винаги могат да бъдат съблазнени от възможност за максимално големи печалби. Един от букмейкърите - Betano е разбрал това отлично, затова е помислил едно доста иновативно предложение, което в една или друга степен, все пак, е заимствано и от конкуренти. Става дума за офертата 0% марж върху определени спортни събития от деня. В следващите редове ще видим за кои спортове важи и в какво се крие разковничето на тази опция. 

Какво е Betano 0% марж?

Сама по себе си, офертата дава възможност на клиентите да играят с повишени коефициенти за определена селекция на дадено спортно събитие. Начинът, по който се постига това, е в следствие на отказа на Betano за получаване на комисионна за съответния дуел. По този начин потребителите играят с чистите ставки, които добиват внушителни размери. 

Трябва да имате предвид, че опцията не е налична за всяко спортно събитие. Всъщност, компанията определя за всеки ден няколко двубоя от дневната програма на различните спортове, за които да даде завишени коефициенти. Ще разберете кои са те, ако до тях има червено обозначение „0%“. 

За кои спортове е налично Бетано 0% марж?

Операторът е изредил изчерпателно всички спортове, за които важи предложението. Те са точно 3 – футбол, баскетбол и хокей. Навярно някои почитатели на тениса може да останат разочаровани, но самата селекция е по-скоро насочена към спортове, в които може да има равенство след редовното време. От друга страна, за по-голямата част от спортните любители футболните дуели са от първостепенно значение. Наличието им е достатъчно основание за удовлетвореност. 

Само за дерби мачове ли важи Betano.bg 0% марж?

Това не е задължително, тъй като компанията често избира различни критерии, според които да даде оферта за 0% марж. За да бъдем честни, в по-голямата част от случаите това не важи и в такава степен за някои от най-чаканите събития на деня. Подборът е много разнообразен, за да може всеки да намери нещо за себе си. Както добре знаете, най-добрите възможности за печалба не винаги се крият в дербитата, а по-скоро в по-нискоразредните мачове. 

Все пак, Betano прилага тази възможност предимно по отношение на най-големите шампионати, тъй като интересът към по-слабите първенства ще е значително по-малък. 

Има ли условия, за да се възползвам от Betano 0% марж?

Разбира се, задължително е да имате регистриран акаунт в рамките на платформата на компания. Оттам насетне компанията не прилага някакви конкретни изисквания за развъртени суми, активност или статут на лоялен клиент. Офертата важи за всички желаещи и за момента е безсрочна, тъй като Бетано БГ не е обявил краен момент, до който важи точно тази оферта.

Трябва да имате предвид, че коефициентите ще са налични само преди началото на съответния спортен дуел, така че трябва да забравите за игра на живо с повишени коефициенти. Въпреки това, може да използвате кеш аут функционалността по всяко време, когато прецените, че вече рискът не си струва. 

Офертата на Betano определено си личи, че ще спечели доста почитатели на букмейкъра , когато става въпрос за хазартните играчи у нас. 0% марж ви дава малко по-голям коефициент, което често пъти може да се окаже разликата между печалбата и загубата. 

 

 

*Информация от партньор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници