Голямата трансферна цел на Мъри е една

Голямата трансферна цел на Мъри е една
A A+ A++ A

Левски има една единствена трансферна цел за новия сезон – намирането на класно дясно крило. „Сините“ ще привлекат само още един футболист през този прозорец, след като с тима вече подписа хърватинът Анте Блажевич. Над 90 процента е шансът и той да бъде от Балканите – сърбин, босненец, хърватин или словенец. „Сините“ проучват този пазар, защото към днешна дата могат да си позволят единствено футболист от него по финансови причини, пише "Мач Телеграф". Старши треньорът Станимир Стоилов оглежда няколко варианта, но все още не се е спрял окончателно на един от тях.

Левски има интерес и към бившия футболист на Киево Джонатан Морсей. Той обаче е отдалечен максимално от „Герена“, защото има огромно разминаване между неговите финансови претенции и възможностите на клуба. 24-годишният играч, който за последно бе част от гръцкия Панетоликос, където записва 28 мача за първенство и 2 гола, все още не е дал окончателен отговор на Левски, но се очаква, че той ще е отрицателен.

Левски ще направи първата си тренировка за сезон 2022/2023 на 4 юни, а дотогава не се очаква да е намерено ново дясно крило. Вероятно то ще се присъедини към „сините“ по време на подготовката на тима в Боровец, която стартира на 8 юни. Първата контрола на тима през новия сезон е с новака в елита Септември София на 18 юни, а дотогава се очаква Левски да е в пълен състав.

#Мъри Стоилов #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай