СНИМКИ Шавлива учителка сложи рога на съпруга си с ученик, спипаха я със секс чат

СНИМКИ Шавлива учителка сложи рога на съпруга си с ученик, спипаха я със секс чат
A A+ A++ A

Красива и много палава учителка в гимназия в американския щат Уисконсин се озова зад решетките, след като прави секс със 17-годишен ученик и сложи рога на своя мъж. Случката е широко отраазена в доста от водещите US медия, за нея се тръби доста и в социалните мрежи.

В края на миналия месец около 34-годишната Ребека Килпс, преподавател по испански език, се разрази страшен скандал, след като служител в школото, в което работи, съобщил в полицията за връзката й със 17-годишен тийнейджър.

На следващия ден към органите на реда се обърнал съпругът й. Той разказал, че в телефона на жена си се натъкнал на чат с тийнейджър, в който двамата признават за любовта си един към друг. Освен това от съобщенията ставало ясно, че Ребека е решила да напусне съпруга си заради младия си любовник.

Детективи са разпитали 17-годишния ученик, който признал, че приятелството му с учителката „отишло твърде далеч“. Самата Килпс, по време на разпита, признала, че романтичната й връзка с момчето  е започнала през октомври 2021 г. и е потвърдила, че е правила секс с него два пъти у дома си, докато клетият и мъж отсъствал.

Тя също така подчертала, че е смятала да се премести при новия си любовник, веднага щом той завърши училище.

Килпс е обвинена в сексуални посегателства срещу лице под 18 години и я ака със сигурност затвор.  

#Ребека Килпс #палава учителка #сексскандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай