Феновете са бесни! бТВ се изпусна коя ще напусне "Ергенът" довечера ВИДЕО

Феновете са бесни! бТВ се изпусна коя ще напусне "Ергенът" довечера ВИДЕО
A A+ A++ A

Феновете на нашумялото предаване "Ергенът" се ядосах здраво на бТВ. От телевизията за преден път издадоха коя участничка ще напусне часове преди епизода да бъде излъчен.

От анонса за Сашо Кадиев става ясно, че довечера Виктор Стояново ще се раздели с Блага. вероятно ни очаква много слъзлив епизод.

След грандиозен гаф на предаването "Преди обед" стана ясно, че следващата "изгонена" от скандалния формат "Ергенът" ще бъде не кой да е, а една от ключовите участнички Блага. В анонса за понеделнишкия епизод на "Преди обед" водещите без да искаха издадоха, че Благовеста ще бъде тяхна гостенка в лицето на поредната отстранена.

Блага със сигурност е останала с разбито сърце, но не беше ли някак очаквано, че е дошъл моментът да се сбогува с Виктор?

Самата тя забеляза съществена промяна в поведението на Виктор спрямо нея. И макар да се събличаха с поглед на разгорещената им романтична среща преди няколко седмици, то сега нещата не стоят по този начин. Буквално сякаш огънят между тях угасна и това не остана скрито и за зрителите.

Остава само да гледаме и да видим за последно сълзите на Блага във формата.

 

 

@novinite.bg

 

♬ original sound - Novinite.bg
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници