Костадинов: Докато Петков договаряше оръжие, ние пращахме помощи

Костадинов: Докато Петков договаряше оръжие, ние пращахме помощи
A A+ A++ A

"Докато Кирил Петков беше в Украйна и договаряше изпращането на оръжие за местните американски марионетки, Възраждане изпрати третата поредна пратка с хуманитарна помощ за българите в Бесарабия. Този път пратихме 10 тона, като освен храни, дрехи и лекарства, сега включихме и офисна техника, която ни беше поискана от общината в Болград. Общото количество на изпратените от нас дарения достигна 35 тона на стойност десетки хиляди левове", пише в профила си във фейсбук лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Има обаче нещо, което трябва да знаете. Тъй като украинските марионетки на САЩ създават проблеми на доставките, нашата помощ минава през Молдова и българския район Тараклия. Докато беше в Киев, нашата американска марионетка не спомена и дума за това на местната американска марионетка. Нещо повече - Петков благодари на Зеленски за това, че помогнал на блокираните в Мариупол български моряци. Същите моряци, които Украйна държа като жив щит в продължение на 54 дни, и които бяха освободени благодарение на ДНР и Русия...", отбеляза Костадинов.

"Така стоят нещата. Ние българите мислим за нашите сънародници и за българските интереси в Украйна. Американските марионетки мислят за украинците и за американските интереси в Украйна. Ние доставяме хуманитарна помощ, те доставят оръжие. Проблемът е само, че срамът, който с действията си марионетките лепват на челото на нашата държава, остава за всички нас. Срам, който сме длъжни в най-скоро време да измием", коментира още лидерът на "Възраждане".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници