Седмицата почва със слънце

Седмицата почва със слънце
A A+ A++ A

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за март - слабо ще се понижи.

Днес преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността ще се увеличи, но все още без валежи. Ще продължи да духа до умерен, в Югоизточна България и временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 5° и 10°, в София около 5°, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините преди обяд ще е преобладава слънчево време, след обяд облачността ще увеличава и вплътнява, все още без валежи. Ще духа умерен, по билата и в Източните Родопи - силен североизточен вятър. Остава студено с максимална температура на 1200 метра около минус 3°, на 2000 метра около минус 9°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд облачността ще се увеличава и вплътнява. Ще духа умерен, по южното крайбрежие и временно силен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 6-8°. Температурата на морската вода е 4-5°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 29 мин. и залязва в 18 ч. и 38 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 9 мин. Луната в София залязва 8 ч. и 7 мин. и изгрява в 22 ч. и 31 мин. Фаза на луната: три дни след пълнолуние.

#времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници