Изненада в Левски - Мъри сочи вратата на Герена на един от любимците си

Изненада в Левски - Мъри сочи вратата на Герена на един от любимците си
A A+ A++ A

Първият привлечен от Станимир Стоилов футболист при завръщането му в Левски - Димитър Костадинов, вече гледа към изхода, пише "Тема спорт". Полузащитникът направи първа тренировка със “сините” минути след като Мъри бе представен като треньор, но така и не успя да спечели доверието на специалиста, което включва и дисциплина и навици извън терена. 

Онзи ден в Разград Костадинов влезе в последните минути, а това се дължи на извънредно обстоятелство, каквото бе заболяването на Здравко Димитров. Любопитното е, че и двамата дойдоха в Левски от Септември (София). Статусите им на “Герена” обаче са различни като времетраене на договорите. Димитров е обвързан до края на сезона и на този етап не е преговарял за удължаване на този срок, а по всичко личи, че това вероятно няма да се случи и крилото ще си тръгне през лятото като свободен агент. Той вероятно ще остане в столицата, като опции пред него са Славия и Локомотив (София). Димитров отстъпи позиция пред новопривлечения Уелтон, който захапа здраво по десния фланг на атаката и не изглежда вероятно скоро ситуацията да се промени.

Димитър Костадинов е с договор за три години, но е вероятно да стартират разговори за прекратяване още в края на първата. Малко след началото на престоя му на “Герена” той бе предупреден първо неофициално, а после и пред медиите от треньора да се съсредоточи само в ангажиментите си на терена. “Костадинов трябва да си изчисти главата от странични неща”, каза на един от есенните си брифинги Стоилов, без да конкретизира какво има предвид. Треньорът обаче явно е вдигнал ръце, а на поста на Димитър вече действат Филип Кръстев, Георги Миланов и Илиян Стефанов. 

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници