Кандидат-зетят на Радев като супермен - моторист и боксьор

Кандидат-зетят на Радев като супермен - моторист и боксьор
A A+ A++ A

Новият кандидат-зет на президента Румен Радев е шампион по мотоциклетизъм, пише вестник „Ретро“. Йоан Георгиев и дъщерята на държавния глава Дарина имат връзка от малко повече от половин година. Отскоро двамата не крият любовта си и засвидетелстват чувствата си един към друг в социалните мрежи.

Йоан и Дарина са неразделни, а тя напълно го подкрепя в екстремната му професия. Той е сред най-младите надежди на пистата и се състезава под номер 69 в клас F1000. Често печели купи от ралита на национално и международно ниво, а през последния състезателен сезон любимата му лично имала шанса да го види на почетната шампионска стълбичка.

Георгиев е увлечен и по други спортове и споделя, че се занимава още с бокс и плуване. В интервю той описва себе си като: „Упорит и директен. Мразя бездействието и постоянно се стремя да надграждам качества и умения. За мен всичко в живота е състезание, а там времето е много ценно и затова се опитвам да го използвам максимално. Никога не се отказвам“. Мотористът допълва още, че зад успехите му стоят най-вече екипът му, но и „човекът до мен, който ме подкрепя и ми търпи дивотиите“, визирайки президентската щерка Дарина. От своя страна той също ѝ засвидетелства подкрепата си, като присъства на театралните ѝ премиери на сцената на НАТФИЗ, последната от които бе на 5 февруари, когато Дарина и класът ѝ играха за пръв път пред публиката постановката „Гласовете на Чернобил“. Щерката на Радев е студентка втори курс в академията, но измежду репетициите очевидно ѝ остава време и за личен живот.

Двамата с Йоан обичат да прекарват време заедно сред природата и често си правят планински походи. Дарина е привързана и към домашния му любимец – куче от породата „Голдън ретривър“, с което редовно се снима. Още миналата година наследничката на държавния глава се обясни в любов на левента, като му посвети романтична песен, чийто клип направи бум в социалните мрежи. Тогава обаче пазеше самоличността му в тайна. Допреди това певческите ѝ качества не бяха широко известни, но музикалността си тя е наследила от своя баща, който от малък пеел в хора в Славяново и свирел на китара, а в нощта на изборната победа за втория си мандат припомни уменията си, като изпя парче на „Диана експрес“ пред щаба си.

Връзката с моротиста не е първата сериозна за Дарина Радева. Допреди да стане студентка, тя имаше роман със сина на бившата правосъдна министърка Зинаида Златанова – Камен. Двамата бяха съученицив столичното 35 СЕУ „Добри Войников“ и играеха заедно в актьорската трупа към школото – „Ле Страпонтен“. По-големият Камен завърши една година преди дъщерята на Радев, а малко след това изненадващо отношенията им се пропукаха и пътищата им се разделиха.

#Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници