Матео възроди “Минаваш през мен” на Каризма с младо дарование (ВИДЕО)

Матео възроди “Минаваш през мен” на Каризма с младо дарование (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Матео, който съвсем скоро представи дебютния си авторски албум “Различният” с концерт с бенд, отново изненада последователите си с нещо различно - поредицата #MusicIsLove, в която представя любими музикални хитове, но със свои ученици. От две години изпълнителят е ментор и работи с деца, за което в първото очарователно видео от този проект споделя, че неговата майка е дала тласък за това му начинание.

 Второто видео, което представя е с една от най-любимите му песни на Ариана Гранде, но със завладяващо преплитане и включване на една от най-емблематичните песни на обичания български дует Каризма. “Минаваш през мен” минава през душите в изпълнение на Матео и Елеонора - 14-годишно момиче, което стига до вниманието на Галя - нежната половинка от дует Каризма споделя въодушевлението си от изпълнението им в личния си инстаграм.

“Музиката е любов, а тя не се печели, не се състезава, а в нея просто трябва да се хвърлиш без предпазна мрежа…” споделя Матео в социалните си мрежи. Напомняме, че гласът на Митко Петров – Матео беше избран сред над 5000 кандидати от цял свят да озвучи герой от анимацията „Семейство Адамс 2“.

 

#Митко Петров - Матео

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници