Сираков откри кампанията "Левски е вечен", спонсорът се отказва от надписа на фланелките

Сираков откри кампанията "Левски е вечен", спонсорът се отказва от надписа на фланелките
A A+ A++ A

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков откри кампанията "Левски е вечен", която има за цел възраждането на професионалния футболен клуб. Също така да бъдат осигурени спортно-техническата стабилност на отбора и да бъдат покрити неотложни лицензионни задължения.

Той окачестви себе си, като пазител на акциите и обяви, че след време Левски трябва да бъде собственост на своите фенове. Ето какво каза той:

"Някои неща ще ги чета, други ще ги говоря, защото има важни неща и ме е страх, че мога да ги забравя. С привържениците на Левски сме провели десетки разговори и сме говорили за бъдещето на клуба. Говорили сме за сдружението, най-важното обаче е възраждането на нашия клуб. Искаме Левски да е такъв какъвто го познават привържениците.

Сега имаме шанса с Мъри Стоилов, които е повече от треньор на Левски. Не искаме да пропускаме този шанс. Искаме да направим с феновете първата стъпка към възраждането на клуба. Левски има своите проблеми, но няма как да изчезне. Левски е вечен. Това е и името на кампанията. Наричат ме мажоритарен собственик, но още преди година и половина заявих, че аз съм пазител на тези акции, а мажоритарен собственик с моето идване в Левски, станаха всички привърженици на този клуб.

Снимка 562871

Аз не съм вечен, Левски е вечен. Моята задача е да намеря друг пазител и друг преносител на тези акции. Няма по добър пазител от огромната маса привържениците на този клуб", продължи той.

Разбира се, тук не става въпрос за цифри, не става въпрос за пари. Колкото повече от нашите привърженици повярват в това сдружение, това е най-добре за клуба. Ако не мога да убедя феновете в това, значи съм се провалил в най-важната мисия в живота си. На никой от нашите фенове не трябва да им минава през ума, че шепа хора искат да придобият акциите. Затова искаме да има повече представителност, когато се стигне до създаването на сдружението. Първият член на това сдружение ще бъда аз, мисля, че съм си го заслужил!".

Стана ясно и, че генералният спонсор на клуба в лицето на PlamsBet, се отказва от правото си да поставя своето лого върху екипите на тима.

Вместо знака на букмейкърската компания, която помага финансово на клуба от "Георги Аспарухов", ще седи логото на стартиралата днес кампания "Левски е вечен".

Все още не е ясно за какъв период от време ще се случи това.

В течение на пресконференцията, Иво Ивков показа и модел на екипа, с който Левски ще играе през пролетта. Логото за щампата "Левски е вечен" е измислено изцяло от феновете, без вмешателството на клуба.

Наставникът Мъри Стоилов пък бе лаконичен: 

"Ще бъда кратък. Всички знаем, че основният капитал на Левски винаги са били привържениците. През годините тези хора са показали, че помагат и се надявам, че ще продължат да го правят. Всички трябва да направим така, че да издигаме Левски на висота.

Да станем основен спонсор на Левски. Вярвам, че заедно - привърженици, ръководители, треньори и футболисти можем да издигнем Левски там, където трябва да бъде".

#Левски #Наско Сираков #Мъри Стоилов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници