Токов удар убил 25-годишния младеж, открит край Благоевград

Токов удар убил 25-годишния младеж, открит край Благоевград
25-годишен младеж бе открит мъртъв на 8 километра над Благоевград около 13:00 часа в неделя. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Токов удар е причинил смъртта на 25-годишния младеж, който беше открит мъртът около обяд в неделя в местността Хладната вода край Благоевград.

Марио Нушков е единствен наследник на бизнесмена Христо Нушков и е придобил дяловете му във фирма „Интертехник“, приватизирала бившия автосервиз „Пирин“ в Благоевград, предаде БГНЕС.

Марио е единствено дете от третия брак на Христо Нушков, който преди около 3 години почина от инфаркт на ски писта, а последната съпруга на Нушков също е починала.

Въпреки че има деца от предишните бракове, приживе бащата ги е лишил от наследство. Марио наследил освен хале и апартамент в бившия автосервиз, така и жилище в Дупница.

При извършения оглед от пристигналите на място полицейски служители е установено, че тялото се намира в близост до стълб с високо електрическо напрежение, констатирани са охлузни рани по тялото, отговарящи на падане от височина кореспондираща с височината на електрическия стълб.

Една от предполагаемите версии на разследващите е, че младежът се е самоубил. След извършена аутопсия, от съдебно-медицинската експертиза е констатирано, че причина за смъртта е токов удар.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава, съобщиха от полицията в Благоевград.

#Марио Нушков #токов удар #самоубийство #убийство #село Бистрица #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници