Бонев: Имам качества за кмет, в „Продължаваме промяната“ виждам потенциални партньори

Бонев: Имам качества за кмет, в „Продължаваме промяната“ виждам потенциални партньори
A A+ A++ A

Общинският съветник в София Борис Бонев смята, че има качествата да бъде „добър кмет на София“,  в „Продължаваме промяната“ вижда потенциални партньори.

„Аз лично смятам, че имам качествата да бъда добър кмет на София. Смятам, че с нашия екип от над 300 души професионалисти и експерти, сме доказали през всичките 12 години, в които се борим за една по-добра София, че имаме идеите, имаме решенията“, коментира той пред „Свободна Европа“.

Общинският съветник изнесе данни за  източване на милиони чрез обществена поръчка за улично осветление в София. Пет институции вече се заеха с проверка на случая, а премиерът проздрави Бонев за направените разкрития. 

Според Бонев „Продължаваме промяната“ са едни от потенциалните партньори, с които може да говори за съвместни действия в София. По думите му, за да може София да откопчена от клопката на ГЕРБ и случващото се през последните 15 години, е нужен широк опозиционен фронт.

„Както виждате, на национално ниво се получи подобна четворна коалиция, която в момента прави опит да санира всичко след ГЕРБ, смятам, че София, която е умален модел на държавата, има нужда също от много сериозна обществена подкрепа. Защото част от реформите, които ще са необходими, няма да бъдат популярни“, добави основателят на „Спаси София“.

#Бонев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници