ГЕРБ: Постът на Станишев в ПЕС му влияе стресиращо

ГЕРБ: Постът на Станишев в ПЕС му влияе стресиращо
Според партията на премиера Бойко Борисов Сергей Станишев е бил „кукла на конци", докато е заемал министър-председателския пост. Снимка: AP
A A+ A++ A

В последните дни все по-често ставаме свидетели на това как лидерът на БСП Сергей Станишев си изпуска нервите, забелязаха в ГЕРБ.

„Очевидно избирането му за президент на ПЕС му влияе доста натоварващо и стресиращо,” се казва в позиция на управляващата партия, разпространена от партийния пресцентър.

„Последните публични изяви на Станишев се оказаха връх в поредицата от гафове, защото самият той призна, че не може да отговори на въпроса, който ние задаваме: „Защо не е подписал договора за АЕЦ „Белене"? Г-н Станишев, Вие бил ли сте премиер на България, след като твърдите, че не знаете кой какво е подписвал или не е подписвал по отношение на „Белене"?”, питат от ГЕРБ.

В задочния си диалог с бившия министър-председател „герберите” намекват, че е бил „кукла, чиито конци е дърпал някой друг”, след като казва, че не е подписвал договорите за „Белене”, а вместо неговия, стояли подписите на „този или онзи шеф на НЕК или други компании”.

„За да има подпис първо трябва да има политическо решение. Ако не сте участвал във взимането на политическите решения по времето, когато сте бил премиер, кой тогава управляваше България?,” отбелязват риторично хората на Бойко Борисов.

„Нека преди да издава морални присъди Станишев да отговори на всички тези въпроси,” призовават управляващите и не пропускат шанса да отбележат контраста между спрените еврофондове преди и пътищата, спортните бази, метрото, построени с европейски и български пари днес.

#БСП #Сергей Станишев #ГЕРБ #ПЕС #АЕЦ „Белене" #НЕК #Бойко Борисов #премиер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници