Христо Стоичков на разпит в ГДБОП

Христо Стоичков на разпит в ГДБОП
Треньорът на „Литекс“ Христо Стоичков трябва да се яви в ГДБОП в 16:00 часа в четвъртък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Треньорът на „Литекс“ Христо Стоичков трябва да се яви в Главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) в София в четвъртък, за да даде показания във връзка с изявленията си за манипулирането на футболни мачове в България.

Бившият национален селекционер трябва да се яви в ГДБОП в 16:00 часа само ден преди гостуването на ловчанлии на „Левски“.

Призоваването на Христо Стоичков е част от мащабна акция срещу уреждането на мачове, в която щели да бъдат разпитани собственици на клубове и съдии, предаде „Дневник“.

В последните месеци носителят на „Златната топка“ многократно се изказа остро срещу президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

На 11 септември той обвини бившия си съотборник в националния отбор, че е замесен в черното тото.

Тогава Христо Стоичков се оплака от „незаинтересуваността на държавата и БФС за спиране на машинациите във футбола“ и дори изрази съмнение, че вътрешният министър Цветан Цветанов има участие в уговарянето на мачове в България.

#„Левски“ #„Литекс“ #Борислав Михайлов #БФС #министър на вътрешните работи #Цветан Цветанов #ГДБОП #черно тото #разпит #Христо Стоичков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници