Шоуто на сезона започва от днес – „Ела, изпей! 2“ е вече в кината

Шоуто на сезона започва от днес – „Ела, изпей! 2“ е вече в кината
A A+ A++ A

Ела, изпей! 2 - най-пъстрият, най-забавният и най-трогателният спектакъл на сезона широко отваря врати и ни кани да превземем сцената, на която се сбъдват и най-смелите ни мечти. Продължението на попкултурния феномен на Illumination Ела,изпей! отново ни среща с любимите герои от трупата на Бъстър Муун и ни вдъхновява да мечтаем смело с ново незабравимо приключение, изпълнено с много музика, танци и страхотно настроение. Зад всяко незабравимо представление стои пълна отдаденост, ужасно много работа и дисциплина и новата бомбастична „извънземна“ феерия на Бъстър и екипа му не е изключение. Всичко трябва да е точно и по-конец, а за стройното протичане на репетициите отговаря любимата на милиони фенове мис Кроли.

Специален ексклузивен клип повдига завесите към усилените тренировки и разкрива желязната методика на мис Кроли, която не изпуска нищо от „зоркото си око“. Ела, изпей! 2 ще припомни на зрителите в кината, че имаш ли мечта и вярваш ли в нея, няма какво да те спре. А обградиш ли се със съмишленици, които също вярват в нея, още по-добре!

Клип „Мис Кроли поема контрол“: https://www.youtube.com/watch?v=5Qqy0nid1G4

За филма: Срещаме колоритния Бъстър Муун в момент, в който той е решил да превземе Редшор Сити – блестящата световна столица на забавлението, представяйки изцяло ново шоу. Без конкретна идея и още повече без предварителна уговорка, Бъстър и верните му спътници – многодетната майка Розита, рокаджийката Аш, чувствителният, но крайно неуверен Джони, срамежливата Мийна и разбира се, на къде без фамозния провокатор Гюнтер, успяват да се промъкнат с хитрост в офисите на световно известната компания Кристъл Ентъртейнмънт, за да се явят на прослушване. Това обаче не е достатъчно. Трябва им велика идея – „черешката“ на шоуто, и защо това да не бъде една от най-легендарните рокзвезди Клей Калоуей, който обаче никой не е виждал от петнадесет години?! Но, когато имаш голяма мечта и си готов на всичко, за да я осъществиш, няма какво да те спре!

Заемете местата си на първия ред за шоуто на сезона – Ела, изпей! 2 е вече в кината на 2D и 3D.

#ела #изпей! 2“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници