Ицо Хазарта: Стана ми готино, като победих Борисов и Нинова

Ицо Хазарта:  Стана ми готино, като победих Борисов и Нинова
A A+ A++ A
„Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не го приема, е че познавам възможностите си и смятам, че на този етап не бих бил полезен там”, уточни той. На въпрос дали би станал министър на културата, той отговори: „Не, не бих станал, защото опитът ми не стига за такава длъжност. Със сигурност това, което съм правил през годините, би ми помогнало да съм полезен в тази сфера”, уточни депутатът.

„Стана ми много готино” - така той каза, че се е чувствал, когато е станало ясно, че е победил Корнелия Нинова и Бойко Борисов в 25 МИР в София. Истинското удоволствие обаче щяло да дойде, когато успее да свърши нещо полезно.

Силно впечатление в първия ден на парламента на Хазарта му направили действията на част от депутатите, докато реч е произнасял президентът Румен Радев.

„Наблюдавах една парламентарна група - вляво от мен. Докато Радев говореше, те си приказваха, говореха си по телефона. Един дори нещо търсеше в носа си. Човек изпада в особено положение, когато гледа това”, обясни Петров пред Нова телевизия.

Рапърът сподели, че е сигурен, че голяма част от хората ще променят отношението си към него. „Наясно съм, че ще трябва да платя тази цена. Ще си струва, ако успея да свърша смислени неща, ако остана верен на съвестта си и некорумпиран”, заяви той.

„Не съм виждал хора като Кирил Петков и Асен Василев в българската политика досега. Аз им вярвам и смятам, че те са способни да направят наистина големи промени”, допълни депутатът.

#Ицо Хазарта #ПП ПП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »