Грандиозна измама с лика на Вергов в интернет

Грандиозна измама с лика на Вергов в интернет
A A+ A++ A

Обичаният роден актьор Юлиан Вергов се оказа жертва на сериозна измама в онлайн пространството. Лицето му е използвано за реклама на Биткойн, без той изобщо да подозира за това.

Репортер на „Телеграф“ се свърза с Вергов, които заяви: „Измама е. Правихме някакви постъпки със Сашо Кадиев. Опитвахме всякакви варианти, но не може по никакъв начин да го спрем това нещо“. Въпросните мошеници ползват сървъри от различни точки на света и не могат да бъдат намерени, което се оказва и препъникамък за нашите звезди, защото те не могат да заведат дело.

Интересен факт е и че самият Вергов не може да види измамата със собственото си лице. „Аз, като вляза през мойто IP, и никога не ми излиза тази реклама. Пробвал съм. Дори когато ми пратят линк или скрийншот, аз като отворя и не излиза“, не крие възмущението си родната звезда и допълва: „Това е грандиозна измама, от която аз много страдам. Защото ми пишат хора, питат ме къде да инвестирам и аз какво да им кажа?! Отговарям им, разбира се, обяснявам им, че нямам нищо общо. За съжаление това е положението“. Той е категоричен, че никой никога не го е търсил за съгласие. „Не, абсурд. Аз не бих се навил на такова нещо“, завършва Вергов.

#Юлиан Вергов #интернет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »