Магичният 11 ноември: Ето как се отразява на зодиите

Магичният 11 ноември: Ето как се отразява на зодиите
A A+ A++ A

Смята се, че 11 ноември е един от най-щастливите дни не само този месец, но и в цялата година. Това се дължи на нумерологичното значение на числото 11, което се счита за „главно число“ и се свързва с духовния растеж, разказват от Bustle.

В нумерологията числото 11 символизира божествената мъдрост, духовните пробуждания и хармонията ни с Вселената.

Затова и знаейки как 11 ноември ще повлияе на всеки зодиакален знак, можем да извлечем максимума от благоприятната енергия на тази дата. Астрологичните явления на този ден в комбинация с нумерологичното значение на датата ни помагат да се свържем още по-дълбоко с нейната сила.

Силната енергия на 11.11 създава мощна възможност да бъдем на една честота със своите стремежи. На този ден Луната е във Водолей – знакът, благоприятно свързан с нашите надежди, желания и визии за нашата общност. Това ни помага да разкрием своите творчески странности и да се свържем с бъдещите си идеали.

11 ноември бележи и точната средна точка между новолунието в Скорпион на 4 ноември и предстоящото пълно лунно затъмнение в Телец – лунна фаза, известна като първа четвърт луна. Това явление ни позволява да изясним личните си цели и да намерим начини да преодолеем всички предизвикателства, които стоят на пътя ни.

В този ден Луната се изравнява с Юпитер, а тази позиция подобрява духовното ни мислене и носи допълнителна доза щастие. Това ни дава прекрасна астрологична възможност да приемем растежа и благословиите в живота си, за да подхраним своите намерения.

Астрологичните събития на 11.11, съчетани с нумерологичната магия на това число, създават перфектните условия за късмет, магия и духовен растеж (дори сред космическия хаос, случващ се този месец).

Всяка зодия обаче ще усети тази мощна енергия по различен начин – вижте какво означава това за вашата.

Овен

Ако на 11 ноември смятате да очертавате каквито и да е планове, инстинктът може да ви поведе към цели, свърани с постижения, любов или личен късмет – звездите обаче призовават да се стремите по-високо. Вместо да се фокусирате върху личното благо, помислете за начините, по които вашите единствени по рода си дарове могат да бъдат от полза за колектива. Работата с приятели, колеги и вашата общност ще ви помогне да сбъднете желанията си.

Телец

Денят е подходящ да пристъпите в равновесие със своeто истинско призвание - така че използвайте тази нагласа в своя полза и си поставете някои цели, свързани с кариерата ви. Магическата енергия на деня ще ви помогне да запалите пламъка на самочувствието си, да направите добро впечатление на всички правилни хора и да затвърдите вярата си в собствените способности.

Близнаци

Ако небето ни е границата, то вие, Близнаци, се целете в звездите. Въпреки че преследването на вашите най-странни интереси може да изглежда непрактично, сега е моментът да поемете риск и да полетите върху крилете на надеждата към нови цели. Независимо дали става дума за връщане в университета, пътувания по света или преместване на съвсем ново място, използвайте късметлийската енергия на 11.11 като гориво, за да разширите хоризонтите си и да осъществите мечтите си.

Рак

Кои са най-големите ви цели, Раци? Устойте на импулса да се обърнете към доверен човек за този въпрос. Благоприятната енергия на 11.11 ви моли да потърсите отговорите у себе си. Поровете се надълбоко, за да намерите подсъзнателния източник на вашите желания, след което си позволете да ги приветствате изцяло. Няма нищо срамно в това да знаеш какво искаш и защо го искаш - има единствено сила.

Лъв

Енергията на 11 ноември ще запали искра в любовния ви живот, Лъвове, така че това е прекрасен ден да си поставите цели, свързани с отдаденост в романтичните взаимоотношения или тяхната динамика. Сега е време да отворите сърцето си към повече духовни връзки с другите и да изследвате силата, която партньорството предлага. Кой знае? Може дори да срещнете неочаквано сродната си душа.

Дева

Благоприятната енергия на нумерологията в този ден ще ви помогне да осъзнаете нещата, които запалват искра в сърцето ви. За още повече практичност може и да ви се изясни какво точно трябва да направите, за да реализирате целите, свързани с тях. Отделете си малко време в тишина и спокойствие, за да се съсредоточите върху намеренията си, за да можете да манифестирате живота, който искате, в добре планирани стъпки.

Везни

Позволете на мечтателя у вас да се прояви, Везни, и съсредоточете своята енергия в манифестиране на нещата, които ви носят радост. С обединената сила на астрологията и нумерологията на 11 ноември вие ще се чувствате особено вдъхновени – това е идеалното време да си поставите цели, свързани с вашите проекти, творчески начинания и дори вашия любовен живот. Отдайте се на личните си удоволствия и мислете позитивно.

Скорпион

Ако домът е там, където е сърцето, на 11.11 трябва да си позволите да останете на негова честота, Скорпиони. Вместо да бягате от чувствата си, направете им място, за да разперят криле, и ги използвайте като източник на сила. Вслушвайки се в своите уязвими места - ще получите много по-ясна представа за това какво искате и как можете да предприемете сериозни стъпки, за да го осъществите.

Стрелец

11 ноември носи много синхрон и социална стимулация, така че, Стрелци, позволете на естествения поток от енергия да процъфти между вас и хората, които срещнете. Опитайте се да гледате на всичко, което се случва, като на магически знак от Вселената и всеки, който пресече пътя ви - като на потенциален учител, който може да сподели частица от своята мъдрост, за да промени перспективата ви.

Козирог

През този ден ще получите много по-ясна представа за това кои сте и какво искате от работата, любовта и живота, Козирози – така че това е идеалният момент да започнете с планирането на нова глава. Използвайте тази новооткрита яснота, за да се съсредоточите върху следващите стъпки към целите си. Какво ви се иска в изобилие? Какъв вид енергия искате да привлечете в живота си? Съсредоточете се върху отговорите на тези въпроси, докато избистряте своите намерения на 11.11.

Водолей

На 11 ноември за вас, Водолеи, не съществуват съвпадения. Приемайте всичко, което ви се случва, като собственоръчно изпратен от Вселената знак и обърнете внимание на всичко, което изниква през деня, колкото и незначително да ви се струва. Изглежда, че то служи за целите на вашето по-висше Аз, така че си позволете да се насочите към осъществяването на вашите желания и мечти.

Риби

Денят ще бъде от особено духовно значение за вас, Риби, тъй като ще почувствате ясна връзка с подсъзнателното си вътрешно аз. Възползвайте се от тази яснота и я използвайте, за да избистрите своите манефестации на 11 ноември. Отдайте се на мистична енергия - например медитирайте с помощта на кристали, носещи късмет, за да бъдете в синхрон с нумерологичната сила на деня.

Източник: Една.бг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници