ЦСКА: Лицензът ни за Европа не е застрашен!

ЦСКА: Лицензът ни за Европа не е застрашен!
„Армейците" направиха пространствено обръщение към феновете, медиите и спортната общественост. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лицензът на ЦСКА в Европа по никакъв начин не е застрашен, обявиха от отбора на официалния си сайт.

„Армейците" направиха пространствено обръщение към феновете, медиите и спортната общественост, обръщайки специално внимание на вицепрезидента на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев.

„През последните дни станахме свидетели на множество коментари, относно мониторинга, който се извършва в ПФК ЦСКА ЕАД от страна на УЕФА. Огромна част от тези „анализи" бяха направени от некомпетентни хора, чиято единствена цел е да създават напрежение и да влошават климата около ПФК ЦСКА", се казва в съобщението на „червените".

„С настоящото писмо ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД иска да информира всички заинтересовани страни, че към 30.09.2012 г. ПФК ЦСКА е изпълнил всички изисквания, свързани с мониторинга на клуба и лицензът на клуба за европейските турнири не е застрашен по никакъв начин", продължава обръщението на ЦСКА.

Освен това от „червения" тим изразиха мнение, че има анти-кампания срещу тях в медиите, а в същото време служители на БФС правят „некомпетентни" коментари около случая с отбора.

„На вниманието на червената общност – призоваваме Ви да не взимате под внимание информациите за любимия ни клуб от ефира на най-неинформираната относно ПФК ЦСКА ЕАД телевизия ТВ7. И днес тази медия съобщи грандиозна „новина", която е грандиозна лъжа", посочват още от отбора.

„Също така не приемаме отговорни длъжностни лица в БФС да правят некомпетентни коментари относно правилата, сроковете и начина за покриване на изискванията свързани с мониторинга на клуба и с националното клубно лицензиране (финансови критерии), което ще приключи на 31.03.2013 год. Зад тези изказвания прозира откровена омраза към ПФК ЦСКА ЕАД, а не желание за равнопоставеност и спазване на правилата", пише още в изявлението на тима.

#ЦСКА #БФС #Българския футболен съюз #Атанас Фурнаджиев #УЕФА #Европа #ТВ7

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници