Официално: Анджелина Джоли няма хепатит С

Официално: Анджелина Джоли няма хепатит С
Говорителят на актрисата е заявил, че появяващите се информации във връзка със здравето на Анджелина Джоли са 100-процентова лъжа. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
A A+ A++ A

Говорителят на Анджелина Джоли е опровергал информацията в холивудското списание „Нешънъл инкуайрър“, че актрисата страда от хепатит С и се нуждае от чернодробна трансплантация.

Говорителят е заявил, че появяващите се информации във връзка със здравето на Анджелина Джоли са 100-процентова лъжа, предаде БТА.

Той е посочил, че актрисата сега е заедно с шестте си деца и мисли за сирийските бежанци в Ливан, Турция и Йордания.

Според говорителя по тази причина Джоли понякога забравя да се храни и от липса на време яде шепа лешници или плодове в часовете за хранене.

Говорителят е изтъкнал, че отлагането на сватбата на актрисата с Брат Пит няма връзка с подобни информации, допълва bTV.

Според информация в турския вестник „Поста“ при неотдавнашното си посещение в Турция холивудската актриса Анджелина Джоли, която е специален пратеник на Върховния комисариат на ООН за бежанците, се е срещнала тайно с турски лекар, с когото се е консултирала за чернодробна трансплантация.

#Анджелина Джоли #хепатит С #Ливан #Турция #Йордания #Брад Пит #ООН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници