Хаджигенов: Политическата криза, с която всички плашат, е нещо хубаво

Хаджигенов: Политическата криза, с която всички плашат, е нещо хубаво
A A+ A++ A

Парламентарната група на "Изправи се.БГ. Ние идваме” ще вземе решение утре следобед дали да подкрепи предлаганото от ИТВ правителство, заяви адв. Николай Хаджигенов пред БНР. Решението ще бъде ясно, няма да отсъстваме от пленарна зала или да се въздържаме - "еквилибристики няма да правим, няма да се въртим в кръг”, заяви Хаджигенов и намекна, че ИБГНИ и Демократична България ще имат обща позиция.

Партиите на протеста не водят разговори с ИТН, заяви в същото време Хаджигенов. "ИТН водят разговори с БСП, не с нас. Водихме разговори преди на ниво експерти, оттогава не е имало никакви разговори”, обясни той. Според Хаджигенов, начина по който ИТН формират правителство и търсят подкрепа е "изнасилване на демокрацията  по брутален начин".

Хаджигенов заяви, че за ИБГНИ е важен състава на предлаганото правителство. От хора като Петър Илиев "с писък бягаме”, а новото предложение за министър на правосъдието - Иво Атанасов, е "точно толкова потресаващо”, заяви депутатът. Хаджигенов е категоричен, че Атанасов е направил най-дебилният коментар по "Истанбулската конвенция”, а Илиев е направил "копи пейст” на 80 стр. Петър Илиев е член на пловдивската масонска ложа, в която са половината "библиотекари” и Цацаров, намекна Хаджигенов.
Крайно време е някои хора да пораснат, не на ръст, политически да пораснат, заяви депутатът пред БНР.

"Да си направим собствен ГЕРБ - няма да участвам в подобно нещо", обобщи Хаджигенов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници